Close
Scan-Cast

uutiskirje

Uutiskirje maaliskuu 2022

Nahkamallisto muuttuu

Nykyinen Lambada korvautuu Ocean-mallistolla

Muutamme aidon nahan mallistoa siten, että nykyinen Lambada korvautuu Ocean-mallistolla. Toimittajana jatkaa edelleen Nevotex. Syy malliston vaihtamiseen on, että Nevotex on ilmoittanut Lambadan värivalikoiman suppenevan jatkossa.

Ocean on laadultaan ja ominaisuuksiltaan käytännössä samantasoinen kuin Lambada, eikä nykyisiin värisävyihin ole tulossa isoja muutoksia. Ocean tulee käyttöön kesäkuussa. Päivitämme värit nettisivuillemme toukokuun aikana.

Lisätietoja Öko-Tex® -sertifioidusta Ocean-mallistosta löytyy valmistajan sivuilta.

StepArt -satulatuoli kevään kampanjoihin

Satulatuoleissa on eroja! Step -satulatuolimalliston StepArtmalli on monipuolisten säätöjensä vuoksi Scan-Cast Oy:n lippulaivamalli. Miksi? No yksinkertaisesti siksi, että vain tässä mallissa istuin on kaksiosainen ja säädettävä: istuintyynyjen etäisyyttä toisiinsa saa säädettyä portaattomasti, mutta mikä parasta, istuja voi valita itselleen sopivan raon muodon (V- tai A-muoto ja sen kulma). Aivan samanlaista säätömahdollisuutta ei muissa markkinoilla olevissa kaksiosaisissa satulatuoleissa ole.

Säädettävän keskiraon ansiosta genitaalialueille kohdistuva istumapaine vähenee, eikä pehmytkudos rasitu pitkäaikaisessakaan istumisessa. Monipuoliset säädöt varmistavat, että Art-istuin sopii ikään, sukupuoleen tai vartalotyyppiin katsomatta kaikille, mutta malli on ominaisuuksiensa vuoksi ollut erityisesti miesten mieleen.

Ergonomisen ja laadukkaasti viimeistellyn tuolin saa sekä keinuvalla Pilate-mekanismilla että perinteisellä korkeuden- ja istuinkulman säädöllä varustetulla mekanismilla. Muistathan vielä, että Art-istuin toimii erityisen hyvin myös selkätuellisessa Pilate Ella -satulatuolissa.

Tehdään yhdessä asiakkaillesi kunnon kevätkampanja erinomaisesta satulatuolista. Ole yhteydessä, niin sovitaan tarkemmin hinnoista, toimituksista sekä verhoilumateriaaleista ja väreistä.

Laippajalkatuotannossa muutoksia

Teräksen ja erityisesti alumiinin markkinahinnat jatkavat edelleen nousuaan. Tämän vuoksi olemme päättäneet vähentää alumiinisten tuotteiden tai tuotteisiin kuuluvien osien käyttöä ja korvata niitä teräksisillä tuotteilla ja osilla. Käytännössä tämä tarkoittaa seuraavaa:

  • – Alumiinista valetut ”latuskaiset” laippajalat korvataan teräslaippaisilla jaloilla. Näin ollen kauan tuotannossa ollut NW-sarjan tekeminen lopetetaan toistaiseksi kevään 2022 aikana. 
  • – Pöydänjalkoihin valetut alumiiniset ylälaipat korvataan niin ikään teräksisillä ylälaipoilla kannen koko ja muoto huomioiden.

Tällä muutoksella kykenemme pitämään pöydänjalkamme hinnat kilpailukykyisempinä. Muutos ei koske alumiinisia trumpettilaippoja, niitä valamme jatkossakin itse.

Kohti uusia tuotteita ja malleja

Muutos on aina mahdollisuus. Scan-Cast Oy on investoinut tasolaseriin, jonka myötä saamme teräksisten laippajalkojen tuotannon siirrettyä täysin omiin käsiimme. Tavoittelemme tällä uusien laippa- ja pöytämallien tuotantoa sekä toimitusvarmuuden ja -nopeuden lisäämistä. Yhdessä jauhemaalaamon kanssa saamme jopa pitkälle räätälöidyt jalat toimitettua nopeasti yhdeltä luukulta.

Ja mitä tulee uusiin tuotteisiin, niin tuotekehityksemme painii tällä hetkellä erityisesti korkeussäädettävien ja kiinteiden sohva- sekä apupöytien parissa. Testailemme erilaisia laippamalleja eri käyttöympäristöihin ja viemme näiden jalkojen tuotteistusta eteenpäin.

Jos sinulla on mielessä tietty tuote tai malli, niin ota yhteyttä. Laskemme mielellämme tarjouksen tai teemme ensimmäisen version jalasta ideasi pohjalta. Laserin myötä meillä on kyvykkyys toimittaa esimerkiksi em. apupöytiä niin koti-, toimisto- kuin koulumaailmaan jauhemaalattuina tai kromattuina.

Tarjoamme mielellämme osaamistamme organisaatiosi tuotekehitysprosesseihin. Kysy lisää yhteistyömahdollisuuksista.

Save the date!

Kuluvan vuoden huhtikuussa Scan-Cast Oy täyttää 44 vuotta! Ajattelimme juhlistaa tätä pitämällä tehtaassa avointen ovien päivän. Varsinaista virallista ohjelmaa emme suunnittele, mutta jos sinua kiinnostaa tutustua tehtaamme toimintaan, tuotteisiin tai henkilöihin, niin olet enemmän kuin tervetullut. Voit halutessasi vaikka kokeilla miten onnistut jauhemaalauksessa

Varaa siis keskiviikko 20.4.2022 klo 10.00 alkaen ja tule osoitteeseen Pihtisulunkatu 3. Löydät meidät sieltä ja kuulet varmasti kiinnostavia juttuja useammalta vuosikymmeneltä.

Sään salliessa pidämme grillin päällä koko päivän, mutta vaikka keli olisikin sateinen, kahvitarjoilu onnistuu joka tapauksessa. Tule siis ”jutteleen ja katteleen”!

Toimitusajat pitenevät keväällä

Lomakauden ja uusien henkilöiden koulutuksen vuoksi tilausten toimitusaika on neljä viikkoa tilausvahvistuksesta.

Tämä muutos koskee sekä tuoli- että pöydänjalkatilauksia.

Pidennetty toimitusaika on voimassa sekä maalis- että huhtikuun. Teemme haastavassa tilanteessa kaikkemme ruuhkan purkamiseksi.

Pahoittelemme suuresti tästä aiheutuvaa haittaa.