Close

L 200 -pöydänjalkasarja

L 200 -pöydänjalkasarjasta löydät tukevat pöydänjalat julkisiin tiloihin, kuten ravintoloihin, kahviloihin, taukotiloihin sekä myös kodin sisustamiseen. Nämä ns. trumpettijalat toimivat erityisen hyvin pyöreiden pöydänkansien kanssa tehden niistä yksinkertaisen, mutta tyylikkään kokonaisuuden.

Trumpettijalkojen laippakoot (dia):

  • – 490 mm
  • – 640 mm.

Tuotannosta ovat poistuneet laippakoot 450 ja 580 mm, joita teemme jatkossa vain isompia eriä. Ota siis yhteyttä ja pyydä tarjous.

Pöydänjalkojen vakiokorkeus on 700 mm, baaripöydissä se on 1100 mm. Tilauksesta teemme myös muita korkeuksia.

Halkaisijaltaan 490 mm trumpetin varsiputkena käytetään dia 50,8 mm teräsputkea, 640 mm kokoisessa laipassa dia 60 mm putkea. L 200 Jumbo-sarjassa teräksinen varsiputki on halkaisijaltaan 88,9 mm. Jumbo on suunniteltu isoille ja raskaille kansille.

Kaikissa malleissa on halkaisijaltaan 300 mm alumiinista valettu ylälaippa. Ylälaipassa on yhteensä 4 kiinnitysreikää. Jalkoihin on saatavilla myös jalkarenkaita. Huom. Tulemme korvaamaan tämän alumiinisen ylälaipan 2022 kevääseen mennessä teräksisellä ja halkaisijaltaan 245 mm ylälaipalla. Uudessa laipassa on jatkossa 8 kiinnitysreikää.

Pintakäsittelyvaihtoehdoilla trumpettijalasta saa muokattua eri tarpeisiin sopivia kokonaisuuksia. Pintakäsittelyvaihtoehdot ovat:

  • – kiillotettu alumiini
  • – kromi (vain pystyputki)
  • – pulverimaalaus
  • – messingöinti ja kuparointi + patinat (vain isommat erät, kysy tarjousta).