Close
Scan-Cast

uutiskirje

Uutiskirje syyskuu 2021

Tori-pöydänjalkasarja – näyttävyyttä ja käytännöllisyyttä erilaisiin kohteisiin

Scan-Castin Tori-sarja on moderni, skandinaavisesta designista muotonsa ammentava jalkasarja, joka taipuu moneen käyttötarpeeseen. Voit valita mieleisesi pöytälevyn koon ja muodon, sillä jalat toimivat niin pyöreissä kuin kulmikkaissa kansissa.

Ajatus monikäyttöisestä Tori-jalkasarjasta lähti halusta mahdollistaa kodeissa, toimistoissa ja julkisissa tiloissa yksinkertaisen kauniit, mutta vaivattomasti muunneltavissa olevat pöytäkokonaisuudet. Juuri monikäyttöisyys on Torin vahvin ominaisuus: sama tyylikäs muotokieli säilyy riippumatta jalkojen korkeudesta, putken vahvuudesta tai siitä, ovatko jalat kiinteitä vai taittuvia, kokonaan teräksisiä vai osittain puisia.
Jalkojen alle saa asennettua tarpeen mukaan myös pyörät. Ne laajentavat suunnittelu- ja toteutusmahdollisuuksia erityisesti toimistoissa ja julkisissa tiloissa.

Tori-sarjasta saat vaikkapa

• 15 metrisen neuvottelupöydän
• 1500 mm halkaisijaltaan olevan pyöreän ruokapöydän
• sohvapöydän
• taittuvajalkaisen ja pinottavan työ-, opiskelu- tai esittelypöydän tiloihin, joissa kalusteita pitää siirrellä ja säilyttää mahdollisimman tehokkaasti

Tori-pöydänjalkasarja tehdään suorakaiteen muotoisesta teräksisestä ohutseinäputkesta. Mallista riippuen jaloissa käytetään 20 x 40 mm, 30 x 50 mm tai 40 x 80 mm putkea. Jalkoja saa 500 – 700 mm korkuisina.

Pintakäsittelystä löytyy myös riittävästi toteutusvaihtoehtoja eri tarpeisiin: kromi, messinki ja kupari (+ patinat) sekä pulverimaalaus 

(ks. lisää https://www.scan-cast.fi/maalauslinja/). 

Laadukas toteutus, moderni design ja monikäyttöisyys luovat yhdessä Tori-sarjan ehdottomat vahvuudet.


Kysy lisää toteutusvaihtoehdoista: 010 384 0200 / info@scan-cast.fi tai katso mallien tarkemmat speksit täältä: https://www.scan-cast.fi/tori-sarja/.

Pilate-videot osaksi myynti- ja markkinointimateriaaleja

Toteutimme tamperelaisen fysioterapeutti Mikko Mäkelän kanssa kaksi istumiseen liittyvää videota, jotka toimivat mainiosti myös osana myynti- ja markkinointimateriaaleja. Mikon No Limit Performance on tuki- ja liikuntaelinvaivoihin keskittynyt Tampereella toimiva yritys, jonka tavoitteena on edistää kehon fyysistä toimintakykyä poistamalla sitä rajoittavia tekijöitä.

Tutustu videoihin kotisivuillamme. Voit käyttää niitä osana myyntityötäsi – mikäli asiakkaasi on kiinnostunut omasta hyvinvoinnistaan istuvissa työympäristöissä, videoista saat hyviä argumentteja Pilate-mekanismin eduista.

Mikko testasi Pilate-mekanismillista satulatuoliamme ja piti siitä niin paljon, että halusi kertoa laajemminkin aktiivisen istumisen hyödyistä. Ja koska toimintakyvyn ylläpitäminen on myös Scan-Castin Step Pilate -malliston ytimessä, niin yhteistyön käynnistäminen yhteisen mission edistämiseksi kävi todella vaivattomasti. 

 

Videoilla Mikko kertoo siitä, mitä pitkäaikainen ja passiivinen istuminen aiheuttaa ja miten Pilate-mekanismin mahdollistama liike pienentää istumisen haittoja. Tähän liittyen Mikko vielä ideoi pari yksinkertaista liikettä, joita jokainen voi tehdä samalla kun istuu Pilate-mekanismilla varustetussa satulatuolissa. Tuloksia saa aikaiseksi jo muutamassa viikossa.

Vinkkejä loppuvuoteen

• Välttääksemme loppuvuoden ruuhkaa ja varmistaaksemme sen, että saamme totutettua tilaukset luvatussa ajassa, toivomme, että saisitte tehtyä mahdollisimman paljon tilauksia jo loppusyksyn aikana. Kokemuksemme mukaan tilauskäsittely ja toimitukset ruuhkautuvat etenkin joulukuun aikana. Tilaathan siis ajoissa!


• Kuten kaikki tiedämme, raaka-aineiden hinnat ovat kallistuneet kuluneen vuoden aikana melkoisesti. Erityisesti puun, teräksen ja vaahtomuovien markkinahinnat ovat nousseet useita kertoja. Tämä on vaikuttanut myös Scan-Castin käyttämien komponenttien hintoihin, ja viimeistään vuoden 2022 alusta lähtien joudumme tarkistamaan tuotteidemme hintoja.


• Hintojen nousupaineista huolimatta voimme vielä tämän vuoden loppuun mennessä tarjota isompia varastoeriä nykyisillä hinnoilla. Otathan tämän huomioon kun mietit syksyn ja loppuvuoden projektejasi, koskivat ne sitten tuoleja tai pöydänjalkoja. 

Kysy lisää 010 384 0200 tai info@scan-cast.fi.


• Uudet hinnastot tulevat käyttöön viimeistään 2022 alussa.