Close
Scan-Cast

uutiskirje

Uutiskirje huhtikuu 2021

Hyvää ergonomiaa ja aktiivista istumista tarvitaan myös kesällä

Kesä lähenee vääjäämättömästi. Pitkän talven jälkeen valo ja lämpö tekevät ihmeitä; alamme sisustamaan, suunnittelemaan terassiremonttia ja muutenkin aktivoidumme ihan eri tavalla kuin pitkän ja pimeän talven aikana.

 

Me Scan-Cast Oy:llä haluamme tarjota omalta osaltamme keinoja aktiivisuuteen erityisesti istuvissa työympäristöissä. Kuten hyvin tiedämme, pitkäaikainen ja staattinen istuminen ei ole kenellekään hyväksi. Silti emme voi välttää istumista. Miten istumisesta saisi tehtyä fiksumpaa tai jopa terveellisempää? Saisiko istumisesta jollakin tapaa enemmän irti?

 

Kyllä saa! Pilate-makanismilla varustetut satulatuolit tekevät istumisesta fiksumpaa. Olemme toimittaneet aktiiviseen istumiseen ohjaavia satulatuoleja jo 10 vuotta! Nykyinen versio mekanismista otettiin käyttöön vuonna 2019, ensimmäinen jo 2011. Lue lisää istumisen haittavaikutuksia vähentävästä aktiivisesta istumisesta ja Pilate-makanismista täältä: https://www.scan-cast.fi/pilate-mekanismi/.

StepSit Pilate-satulatuoli nopealla toimituksella

Tarjoa nyt asiakkaillesi aktiivisempaa ja parempaa istumista. Varastotuotteemme StepSit Pilate on kotimainen, laadukas, näyttävä ja hinnaltaan houkutteleva tuoli erilaisiin käyttöympäristöihin.

Toimitusaika yksittäisille tuoleille on kaksi päivää tilausvahvistuksesta.

Lavatoimitukset sovitaan erikseen.

 

StepSit Pilate:

  • •  tyylikkäästi viimeistelty musta nahkaistuin saumalla
  • •  200 mm kaasujousi mustalla muovisuojuksella
  • •  alumiinivalettu ristikko (kirkas, Ø 528 mm)
  • •  hyvin liikkuvat ja huoltovapaammat 65 mm avopyörät.

Voisiko StepSit Pilatesta tehdä kesäkampanjan? Todellakin voi! Jos asiakkaasi on hinta-laatu -suhteeltaan erinomaista satulatuolia vailla, niin ole yhteydessä. Suunnitellaan yhdessä sopiva kampanja paremman istumisen puolesta joko kesäksi tai syksyksi! Kysy myös edullisesta lavatoimituksestamme.

Kampanjatiedustelut: 010 384 0200.   Email: info@scan-cast.fi.

Scan-Cast lomailee viikot 29 ja 30

Huomioithan kesällä tilauksia tehdessäsi, että tuotantolinjamme on lomalla 19.7. – 1.8.2021 välisenä aikana. Tästä huolimatta toimitamme varastotuoliamme luvatussa parissa päivässä. Asiakaspalvelumme palvelee joka tapauksessa normaalisti koko kesän ajan.

Tilaa itsellesi esittelytuoli 30 % alennuksella

Paraskaan myyntimateriaali ei pääse aidon istumiskokemuksen tasolle. Kun haluat esitellä asiakkaillesi aktiivisen istumisen hyötyjä, tilaa itsellesi StepSit Pilate esittelytuoliksi. Toimitamme sen sinulle 30 prosentin alennuksella!

 

Esittelytuoleja on varattu yksi per jälleenmyyjä.

Tilausta tehdessäsi käytä koodia 620P.

 

Tiedustelut: 010 384 0200.

Pilate-mekamismi on vakiona satulatuoleissamme.

Pilatemekanismi on aktiivista istumista tukeva mekanismi.