Close
Scan-Cast

ratkaisut

Yksilölliset kalusteet eri ammattialoille

Työympäristössä työpisteen toimivuus ja ergonomia ovat ensisijaisen tärkeitä. Ymmärrämme vuosien kokemuksella eri alojen vaatimukset ja osaamme tarjota juuri sinulle sopivat yksilölliset ratkaisut.

Terveelliset työympäristöt istumatyöhön

Toimistotyössä ja kaupan kassalla työntekijät viettävät paljon aikaa istuen.

Ergonominen työtuoli on turvallisen ja terveyttä edistävän työpisteen perusta.

Aktiivisen istumisesta lisää: https://www.scan-cast.fi/pilate-mekanismi/

Toimivat oppimisympäristöt ja julkiset tilat

Oppilaitoksissa ja virastoissa työympäristön on sovelluttava niin ryhmä- kuin yksilötyöskentelyyn. Yhdessä suunniteltu ja tarpeeseen vastaava kalustus takaa loppukäyttäjälle parhaan ratkaisun.

Viihtyisät asiakastilat majoitus- ja ravintola-alalle

Toimivuuden lisäksi tyylikkyys ja viihtyisyys ovat asioita, joihin asiakas hotelleissa ja ravintoloissa kiinnittää huomiota. Saat meiltä kestävät ammattikäyttöön tarkoitetut pöydänjalat, baarijakkarat, naulakot ja köysitolpat, jotka täydentävät kokonaisuutta.

Erikoistuolit terveyden ja hyvinvoinnin ammattilaisille

Kauneus-, terveys ja hyvinvointialalla työtuolin ja hoitotuolin verhoilun pitää olla helposti puhdistettava ja sen pitää kestää pesu- ja desinfiointiaineita. Toimitamme hoitotuolit ja pöydät muun muassa hammaslääkäreille, hierojille, optikoille ja kosmetologeille. Antibakteerisen verhoilun saa myös satulatuoleihimme monissa eri väreissä.

 

Lue lisää hammashoidon ja terveydenhuollon Prowhiteline-mallistostamme!

Verhoomo kalusteet Scan-Cast

Scan-Castin oma verhoomo, valimo ja pintakäsittely antavat mahdollisuuden palvella asiakkaita yksilöllisesti.

Kustomointi tilauksesta

Valmistamme tilauksesta kustomoituja kalusteita, jolloin sinun on mahdollista saada juuri sinun työympäristöösi sopivat kalusteet. Valmistamme kalusteet käsityönä Tampereella.

Autamme valitsemaan materiaalit ja komponentit

Työtuolista tulee juuri sinulle sopiva, kun pääset itse valitsemaan tuolin värin ja materiaalin. Tuolin selkänoja, istuin, käsinojat sekä korkeus voidaan säätää juuri sinun mittojesi mukaan.

Antibakteerinen verhoilu

Terveydenhuoltoalalla työtuolin verhoilun pitää olla helposti puhdistettava ja sen pitää kestää pesu- ja desinfiointiaineita. Antibakteerisen verhoilun saa myös satulatuoleihimme monissa eri väreissä.

Yrityskohtaiset palvelut

Olemme asiakasyrityksille tuotekehityskumppani, joka tarkoittaa sitä, että suunnittelemme ja kehitämme yhdessä juuri asiakkaan tarpeiden mukaiset ratkaisut. Asiakas saa samasta paikasta tiloihinsa sopivan kalustekokonaisuuden aina huoltopalveluun saakka.

Yrityksen värit ja logo

Kun räätälöimme kalusteet yrityksen tarpeita vastaavaksi, voimme huomioida verhoiltavissa kalusteissa myös yrityksen värit ja logon. Näin saat jatkettua yrityksesi visuaalista ilmettä koko työympäristöön.

Kustomoidut työtuolit Scan-Cast

Asiantuntijamme ovat apunasi aina suunnittelusta kalusteiden huoltoon.

Kootaan yhdessä kokonaisuus joka vastaa tarpeitasi

Yhteistyökumppaneille

Lataa käyttöohjeet

Materiaalit ja komponentit

ProWhiteLine kalusteet terveydenhuollon ammattilaisille

Terveydenhuoltoalan ja hammashoidon ammattilaistuolit

Tarjouspyyntö ja yhteydenotto

Pihtisulunkatu 3-5, 33330 TAMPERE
+358 (0) 10 38 40200

info@scan-cast.fi