Close
Scan-Cast

uutiskirje

Uutiskirje toukokuu 2022

Hinnastot on julkaistu!

Meiltä on vuosien saatossa pyydetty useasti kuvallisia hinnastoja, josta kävisi ilmi tuotteidemme hinnat ja kuvaukset. Iloksemme voimme nyt todeta, että sellaiset on saatu valmiiksi sekä tuoleista että pöydänjaloista.

Tuolihinnastossa on tuotteita seuraavissa kategorioissa:

  • – Työtuolit ja -jakkarat
  • – Step -sarjan satulatuolit
  • – Integraalimuoviset työtuolit
  • – Puolijohtavat ESD -työtuolit
  • – Baarijakkarat ja -tuolit

Tuolihinnastossa on omana kokonaisuutenaan Pro White Line -mallistomme, joka on kehitelty terveydenhuollon käyttöön sekä sairaalaympäristöihin. Hinnastoon olemme listanneet lisäksi kaikkien tuolien lisävarusteet ja varaosat. Kerromme hinnastossa lyhyesti myös käyttämistämme verhoilumateriaaleista.

Pöydänjalkahinnastosta puolestaan löytyy tuotteita seuraavissa kategorioissa:

  • – Laippajalat (alumiini, teräs)
  • – Putkijalat
  • – Taittuvat ja pinottavat pöydänjalat
  • – Korkeussäädettävät pöydänjalat
  • – Muut tuotteet

Pöydänjalkahinnastosta löytyy lyhyt katsaus pintakäsittelyvaihtoehtoihin sekä erityisesti jauhemaalauksessa käytettäviin maaleihin ja lakkoihin. Pöydänjalkahinnastosta löytyy vain vakiotuotteemme, ei asiakaskohtaisia ratkaisuja. Mikäli sinulla on tarvetta yksilöllisiin tuotteisiin, ota yhteyttä myyntiimme tai asiakaspalveluumme -̶  Scan-Cast Oy on edelleen myös sopimusvalmistaja.

Raaka-aineiden ja komponenttien hinnat jatkavat nousuaan, ja joudumme tekemään hinnantarkistuksia käytännössä viikoittain. Tämän vuoksi lopullisen hinnan tuotteelle annamme vasta tilausvahvistuksessa. Hinnaston hinnat ovat siis vahvasti suuntaa-antavia, mutta eivät välttämättä lopullisia esim. vuoden loppuun asti. Kysy päivän hintaa myynnistämme tai asiakaspalvelustamme.

Kuukauden kampanjatuote:

köysitolpat

Aloitamme kuukauden kampanjatuote-esittelysarjan. Ideana on tuoda esille ajankohtaisia tuotteita, joilla on joko vuodenaikaan, uutuuteen tai muuhun liittyen potentiaalista ”markkinaimua”.

Aloitamme köysitolpilla, joilla saa esim. rajattua terassialueet helposti ja vaivattomasti. Tolpat toimitetaan vakiona mustaksi maalattuina, sillä käyttämällämme mustalla jauhemaalilla on hyvä sään- ja UV-säteiden kestävyys eli se kestää erinomaisesti juuri ulkokäyttöä. Muitakin värejä toki saa, mutta jotta saamme varmistettua yhtäläisen säänkestävyyden, tolpat lakataan vielä maalauksen jälkeen.

Beto 300
Ter 390

Valmistamme kahdenlaisia köysitolppamalleja: 

Beto 300 ja Ter 390. Ensin mainitussa on betonista valettu tukeva alaosa, jossa on metallikuori. Beto 300 -köysitolppa painaa n. 13 kg.

Ter 390 on puolestaan klassinen laippajalkaratkaisu. Laipan halkaisija on 390 mm, ja sen kokonaispaino on n. 8 kg.

Kampanjatuotteelle lupaamme 2-3 viikon toimitusajan tilausvahvistuksesta. Kysy lisää näistä tuotteista myynnistämme tai asiakaspalvelustamme.

Toimitusajat normaalia

pidemmät aina syksyyn asti

Komponenttien ja raaka-aineiden saatavuuden käydessä yhä haastavammaksi pidämme jo maaliskuussa ilmoittamamme toimitusaikojen pidennyksen voimassa syksyyn asti. Tämä muutos koskee sekä tuoli- että pöydänjalkatilauksia.

Tilausten toimitusaika on siis lähtökohtaisesti neljä viikkoa tilausvahvistuksesta, mutta toki lähetämme tuotteita aiemmin, mikäli se on mahdollista.

Pahoittelemme edelleen suuresti tästä aiheutuvaa haittaa.