Close

Pulverimaalauslinjasto

Oma pulverimaalauslinjasto täydentää Scan-Cast Oy:n tarjoamaa pintakäsittelyä.

Pintakäsittelyt

Yhdessä Pintakäsittely Nokia Oy:n kanssa olemme luoneet yhden luukun periaatteella toimivan palvelukokonaisuuden metallisten tuotteiden pintakäsittelyyn. Kromauksen, messingöinnin ja sinkityksen lisäksi pulverimaalaus laajentaa pintakäsittelymahdollisuuksia huomattavasti. Pulverimaalauksessa käytämme vain ympäristöystävällisiä maaleja, joista ei maalattaessa vapaudu haitallisia VOC-yhdisteitä ympäristöön.

Asiakashyödyt

Scan-Cast Oy:n oma maalauslinjasto hyödyttää asiakkaitamme monella tapaa. Pulverimaalin yleisen kulutuskestävyyden lisäksi maalattavien tuotteiden räätälöitävyys lisääntyy huomattavasti laajan värivalikoiman sekä erikoisefekti- ja antimikrobipinnoitteiden myötä. Niin ikään pystymme käyttötarpeen (ulko- vai sisätilat, jne.) mukaan räätälöimään esim. maalin paksuuden ja tyypin. Isoin hyöty asiakkaillemme konkretisoituu kuitenkin toimitusnopeuden ja -varmuuden lisääntymisenä.

Käytettävät maalit ja lakat

Käytettävissämme on laaja valikoima (RAL-värkartasto K7 Classic) eri jauhemaalityyppeihin perustuvia maaleja ja pinnoitteita, joilla luodaan tuotteille tarvittavat erikoisominaisuudet. Valikoimissamme ovat seuraavat maalityypit:

 

  • Epoksi: hyvin pesuaineita sekä mekaanista hankausta kestävä maali lähinnä sisäkäyttöön.
  •  
  • Epoksipolyesteri eli mikseri: hyvin mekaanista kulutusta sekä liuottimia ja muita kemikaaleja sietävä maali. Mikserit toimivat parhaiten toimistokäyttöön tarkoitetuissa tuotteissa.
  •  
  • Polyesteri: sopii mainiosti ulkokäyttöön tarkoitetulle tuotteille hyvän sään- ja UV-säteiden kestävyytensä vuoksi. Yhdessä sinkkipohjamaalin kanssa käytettynä sopii erinomaisesti vaativiin ulkokohteisiin ja raskaaseen teollisuuteen, jossa tuotteiden pitää lisäksi kestää korroosiota, happoja ja emäksisiä aineita.
  •  
  • Polyuretaani: soveltuu myös hyvin ulkokäyttöön. Sisäkäytössä se on erinomainen valinta kun lopputulokselta vaaditaan erityisen sileää tai kiiltävää pinnan laatua.
  •  
  • Silikoni: hyvän lämmönsietokykynsä ansiosta käytetään pääosin kuumenevilla pinnoilla.

SC Varastovärit pulverimaalaukseen

HUOM! Tietokoneen näytöllä näkyvät värit on luotu sähköisesti näytönohjaimella.
Ne voivat poiketa maalauksen todellisista väreistä.

Maalien lisäksi valikoimiimme kuuluu polyesteri- ja polyuretaanipohjaiset lakat. Nämä sopivat käytettäviksi kaikkien em. maalityyppien kanssa.

Valikoimiimme kuuluu myös antimikrobinen lakka, joka muodostaa pinnalle useimpia mikrobilajeja, kuten bakteereja ja hometta, hylkivän kerroksen.

Kaikissa pulverimaalaukseen ja muuhun pintakäsittelyyn liittyvissä kysymyksissä olethan yhteydessä: 010 384 0200, info@scan-cast.fi.