Close

Tori sarja

Tori-sarja on moderni, skandinaavisesta designista muotonsa ammentava jalkasarja, joka taipuu moneen käyttötarpeeseen. Voit valita mieleisesi pöytälevyn koon ja muodon, sillä jalat toimivat niin pyöreissä kuin kulmikkaissa kansissa.

Ajatus monikäyttöisestä Tori-jalkasarjasta lähti halusta mahdollistaa kodeissa, toimistoissa ja julkisissa tiloissa yksinkertaisen kauniit, mutta vaivattomasti muunneltavissa olevat pöytäkokonaisuudet. Juuri monikäyttöisyys on Torin vahvin ominaisuus: sama tyylikäs muotokieli säilyy riippumatta jalkojen korkeudesta, putken vahvuudesta tai siitä, ovatko jalat kiinteitä vai taittuvia, kokonaan teräksisiä vai osittain puisia. Suurimmat Tori-pöydänjalalla toteutetut neuvottelupöydät ovat olleet yli 15 metriä pitkiä!

Jalkojen alle saa asennettua tarpeen mukaan myös pyörät. Ne laajentavat suunnittelu- ja toteutusmahdollisuuksia erityisesti toimistoissa ja julkisissa tiloissa. Jalat varustetaan tarpeen mukaan myös tasausruuveilla, jotka mahdollistavat näppärästi alustan pienien korkeuserojen tasaamisen. Tasausruuvit kuuluvat aina 50 x 30 mm ja 80 x 40 mm jalkoihin.

Tori-pöydänjalkasarja tehdään suorakaiteen muotoisesta teräksisestä ohutseinäputkesta. Mallista riippuen jaloissa käytetään 20 x 40 mm, 30 x 50 mm tai 40 x 80 mm putkea. Jalkoja saa 500 – 700 mm korkuisina.

Pintakäsittelystä löytyy myös riittävästi toteutusvaihtoehtoja eri tarpeisiin:

  • – kromi
  • – messinki
  • – kupari (+ patinat)

Laadukas toteutus, moderni design ja monikäyttöisyys luovat yhdessä Tori-sarjan ehdottomat vahvuudet.