Close

Säädettävät ja taittuvat pöydänjalat

Taittuva U-jalka

Käytännölliset U-jalat on suunniteltu isommille kansille (600–800 mm x 1200–1800 mm). Koska pöydän jokaiselle sivulle saa asetettua tuolin, tämä jalkamalli mahdollistaa optimaalisen tilankäytön. Ylipäätään U-jalat toimivat erityisen hyvin tiloissa, joissa pitää päästä siivoamaan nopeasti ja vaivattomasti pöytien alta. Käytännössä U-jalka on siis erityisen hyvä valinta esim. ravintola-, ruokala- ja juhlatilaympäristöihin.

U-jalat ovat helposti ja vaivattomasti kasattavissa, purettavissa sekä ennen kaikkea säilytettävissä. Kaasujousellinen jalkamalli mahdollistaa sen, että yksi henkilö pystyy pystyttämään ja purkamaan pöydät ilman työkaluja. Pöytien siirtelyn tulisi kuitenkin tapahtua nostamalla, sillä kaasujousellinen jalka ei ole suunniteltu vedettäväksi tai työnnettäväksi lattiaa pitkin.

Tämän jalkamallin pöydät voidaan pinota pysty- tai vaakatasoon, jolloin säilytystilaa ei tarvita isoja määriä. Scan-Cast Oy valmistaa myös pöytien säilytykseen ja kuljetukseen soveltuvia kuljetusvaunuja.

Taittuva U-jalka on valmistettu kestävästä teräsputkesta. Jalkojen vakiokorkeus on 700 mm. Putkijalkoihin on saatavissa tasausruuvit, jolloin pöytiä voidaan ketjuttaa myös epätasaisimmille alustoille.

Kannen materiaali ratkaisee luonnollisesti pöydän maksimipituuden, mutta yli 1400 mm leveään MDF-kanteen suosittelemme tukiraudan käyttöä tukevuuden takaamiseksi.

Pintakäsittelymahdollisuudet taittuville U-jaloille ovat:

    • – kromaus
    • – pulverimaalaus
    • – kiiltosinkki

Pöydänjalat sopivat tiloihin, joista pöydät on päästävä siirtämään nopeasti syrjään. Pinottavuus mahdollistaa niiden säilyttämisen ahtaammissakin tiloissa.

MUISTA! Kysy myös kätevää kuljetus-ja säilytyskärryä.