Close

Taittuva T-jalka

T-jalat toimivat mainiosti niin ikään isommilla kansilla (600–800 mm x 1200–1800 mm). Ne ovat U-jalkaa tukevammat, joten ne soveltuvat erityisen hyvin ns. tapahtumakalusteiksi eli koulutus-, näyttely- tai konferenssitiloihin, vaikka ne toki ovat hyvä valinta myös esim. kouluihin ja päiväkoteihin.

T-jalat ovat helposti ja vaivattomasti kasattavissa, purettavissa sekä ennen kaikkea säilytettävissä. Kaasujousellinen jalkamalli mahdollistaa sen, että yksi henkilö pystyy pystyttämään ja purkamaan pöydät ilman työkaluja. Pöytien siirtelyn tulisi kuitenkin tapahtua nostamalla, sillä kaasujousellinen jalka ei ole suunniteltu vedettäväksi tai työnnettäväksi lattiaa pitkin.

Tämän jalkamallin pöydät voidaan pinota pysty- tai vaakatasoon, jolloin säilytystilaa ei tarvita isoja määriä. Scan-Cast Oy valmistaa myös pöytien säilytykseen ja kuljetukseen soveltuvia kuljetusvaunuja.

Taittuva T-jalka on valmistettu kestävästä teräsputkesta. Jalkojen vakiokorkeus on 700 mm. Kannen materiaali ratkaisee luonnollisesti pöydän maksimipituuden, mutta yli 1400 mm leveään MDF-kanteen suosittelemme tukiraudan käyttöä tukevuuden takaamiseksi.

T-malli mahdollistaa myös tuolinkannakkeiden (ripustinhelat) asentamisen pöytälevyyn. Tämä on näppärä ominaisuus erityisesti kouluympäristöissä, sillä se helpottaa siivousta. Helat mahtuvat 1200 mm ja 1800 mm pitkiin pöytälevyihin jopa tukiraudan kanssa.

Pintakäsittelymahdollisuudet taittuville U-jaloille ovat:

  • – kromaus
  • – pulverimaalaus
  • . kiiltosinkki

Pöydänjalat sopivat tiloihin, joista pöydät on päästävä siirtämään nopeasti syrjään. Pinottavuus mahdollistaa niiden säilyttämisen ahtaammissakin tiloissa.

MUISTA! Kysy myös kätevää kuljetus-ja säilytyskärryä.