Close

Taittuva luentopöydän jalka (L-jalka)

Taittuvat luentopöydänjalat (L-jalat) toimivat erityisen hyvin erilaisissa oppimisympäristöissä. Tämä malli on lähtökohtaisesti suunniteltu kansisyvyydeltään 400–600 mm pöytälevyille yhdellä tai kahdella nousuputkella. Käytännössä 400–450 mm kannella olevat jalat toteutetaan yhdellä ja tätä syvemmät kannet kahdella nousuputkella.

Vakiomalli sopii 1200–1600 mm leveille kansille. Jalkojen vakiokorkeus on 700 mm ja niissä on tasausruuvit.

L-jalat ovat helposti ja vaivattomasti kasattavissa, purettavissa sekä ennen kaikkea säilytettävissä. Kaasujousellinen jalkamalli mahdollistaa sen, että yksi henkilö pystyy pystyttämään ja purkamaan pöydät ilman työkaluja. Pöytien siirtelyn tulisi kuitenkin tapahtua nostamalla, sillä kaasujousellinen jalka ei ole suunniteltu vedettäväksi tai työnnettäväksi lattiaa pitkin.

Materiaalivalinnoissa on otettu huomioon koulumaailman vaatimukset, joten tämä teräsputkesta valmistettu malli kestää kovempaakin käyttöä. Kuten U- ja T-mallien jalat, myös nämä luentopöydät voidaan pinota pysty- tai vaakatasoon, jolloin säilytystilaa ei tarvita isoja määriä. Kysy myös pöytien säilytykseen ja kuljetukseen soveltuvia kuljetusvaunuja.

Pintakäsittelymahdollisuudet taittuville L-jaloille ovat:

  • – kromaus
  • – pulverimaalaus
  • – kiiltosinkki

Pöydänjalat sopivat tiloihin, joista pöydät on päästävä siirtämään nopeasti syrjään. Pinottavuus mahdollistaa niiden säilyttämisen ahtaammissakin tiloissa.

MUISTA! Kysy myös kätevää kuljetus-ja säilytyskärryä.