Close

Modul sarja

Modul-jalka on suunniteltu 900 – 1200 mm kokoisille kansille, mutta modulaarisen rakenteensa vuoksi se toimii myös erikoispitkissä ja/tai leveissä pöydänkansissa. Jalan rakenne on todella tukeva, eli se kantaa erinomaisesti painavimmatkin kansimateriaalit. Kestävyydestään ja lujuudestaan huolimatta jalkarakenne on siron yksinkertainen, joten se sopii niin kotitalouksiin, työpaikoille kuin esim. ravintolaympäristöihin.

Uutuusmalli neuvottelupöytiin.

Modul-jaloista saa erityisen näyttävän kokonaisuuden kun mustaksi maalattuihin jalkoihin liittää esimerkiksi tammisen pöytälevyn. Kourujen yms. asentaminen on avoimesta tukirakenteesta johtuen helppoa, joten sarja soveltuu mainiosti myös toimistokäyttöön.

Modul-sarjan jalat valmistetaan teräsputkesta. Jalat toimitetaan näppärillä tasausruuveilla, jotka mahdollistavat alustan pienien korkeuserojen tasaamisen. Ja mikä parasta, voit vaihtaa Modul-sarjan jalat vaikka nykyiseen pöydänkanteesi, mikäli mitat sen mahdollistavat.

Modul-sarjan jalkojen vakiokorkeus on 700 mm, mutta kysy myös muita korkeuksia. Tämä jalkamalli sopii lisäksi esim. penkkeihin, joten kysy näistäkin toteutusmahdollisuuksista lisää.

Pintakäsittelystä löytyy riittävästi toteutusvaihtoehtoja eri tarpeisiin:

  • – kromi
  • – messinki
  • – kupari (+ patinat)

Monikäyttöinen ja erilaisiin käyttöympäristöihin soveltuva Modul-sarja kruunaa tilan kuin tilan. Kestävyys, toimivuus ja klassinen design pitävät huolen siitä, että kokonaisuus erottuu edukseen.