Close

606-sarja

Tämä kevytlinjainen jalkasarja on suunniteltu erityisesti ruokala- ja baariympäristöihin. Pöydänjalat voidaan toteuttaa joko ristikkojalkoina tai T-jalkoina kansimallista ja tilasta riippuen.

Materiaalikuvaus

T-jalkapari sopii suurtenkin kansien alle, sillä jalan sakaran pituus on muunneltavissa haluttuun mittaan. Nämä jalat sopivat kansille, jotka ovat kokoa 800 – 1400 mm.

Ristikkojalka voidaan toteuttaa joko kolmi- tai nelisakaraisena mallina. Kolmijalkaisessa mallissa kannen max koko on halkaisijaltaan 700 mm tai 600 x 600 mm. Se toimii mainiosti myös suorakaiteen muotoisissa kansissa. Nelisakaraisessa mallissa kannen maksimikoot ovat puolestaan Ø 750 mm tai 700 x 700 mm.

Molemmat jalkamallit tehdään kestävästä teräsputkesta. Ylälaipat valetaan alumiinista, ja ne ovat halkaisijaltaan 300 mm. Huom. Tulemme korvaamaan tämän alumiinisen ylälaipan 2022 kevääseen mennessä teräksisellä ja halkaisijaltaan 245 mm ylälaipalla. Uudessa laipassa on jatkossa 8 kiinnitysreikää.

Monipuoliset pintakäsittelymahdollisuudet ovat:

  • – kiillotettu teräs
  • – kromi
  • – pulverimaalaus
  • – messingöinti ja kuparointi + patinat (vain isommat erät, kysy tarjousta).

Ristikolla ja T-jalkaparilla toteutetut pöydänjalat muodostavat yhdessä toimivan ja tyylikkään kokonaisuuden juuri mm. ravintola- ja baariympäristöissä.